Byggnadsställningar Stockholm

Start // Byggnadsställning Stockholm

Hyr byggnadsställning i Stockholm

Nybohov Ställning AB hyr och bygger byggnadsställningar i Stockholm med omnejd för alla syften: renovering, nybyggen, målning och fasadtäckning. Våra anställda har stor kompetens och vi erbjuder lösningar av absolut högsta kvalitet när du behöver en byggnadsställning. Självklart till konkurrenskraftiga priser. Våra byggnadsställningar har redan lockat till sig många nöjda kunder som anlitar oss regelbundet. Vi siktar på att växa ännu mer och hålla högsta kvalitet och nivå på vår service.

Vår personal är välutbildad och erfaren och våra kontroller gör att vi kan garantera ett bra resultat och lättarbetade och säkra byggnadsställningar. Vi har hela tiden kundens bästa i fokus och håller kontakt både före, under och efter arbetet för att vi ska kunna erbjuda en så precis service som möjligt. Vi arbetar efter en kvalitetsplan och söker hela tiden förbättringar och arbetar på att utveckla nya metoder. Våra nöjda och trogna kunder anlitar oss kontinuerligt eftersom vi i flera år har kunnat erbjuda specialkompetens och stor erfarenhet när det gäller kvalitativa och säkra byggnadsställningar. Vi uppskattas dessutom för våra korta leveranstider och vår branschservice. Utöver våra kvalitativa byggnadsställningar så utför vi även takskottning samt erbjuder allmän utbildning för ställningsbyggnation (upp till nio meter).

Byggnadsställningar i hela Stockholm

Nybohov Ställning har verksamhet i hela Stockholmsområdet.  I vårt lager i Upplands Väsby har vi stora mängder material, vilket gör att vi kan utföra många ställningsentreprenader på samma gång. Detta utan att vi minskar servicen. Eftersom varje byggnadsställning och väderskydd är unikt så vill vi helst vara på plats för att vår offert ska kunna bli så exakt som möjligt. Vi tillhandahåller och monterar ställningar för alla syften: fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten. Vi har stor erfarenhet av vädertak, scener och plattformar till bygg såväl som industri. Vi samarbetar med många kvalificerade byggfirmor och hjälper dig med kontakten om du vill måla om huset, lägga om taket, bygga nytt eller renovera. Här är några av de ställningar vi erbjuder: väderskyddstak, intagsbryggor, industriställningar, hängställningar, fasadställningar och skyltställningar.

ROT-avdraget

Vi bygger både till ROT-objekt som nyproduktion.Är du privatperson har du numera möjlighet till ROT-avdrag på arbetskostnaden, direkt på fakturan. Du behöver bara uppge dina personuppgifter så sköter vi alla kontakter med skatteverket. Gör ett tryggt val och välj oss som leverantör av byggnadsställningar och andra kvalitetsprodukter för proffs.

Så jobbar vi med byggnadsställningar i Stockholm

För att kunna bli en av Stockholms mest anlitade firmor inom byggnadsställningar måste man fylla en del krav. Det räcker inte med att man har bredast utbud eller kan erbjuda de största lösningarna. Som leverantör av byggnadsställningar i Stockholm måste man också kunna garantera säkerheten. Inte bara för de människor som arbetar på själva ställningen, utan också för människor runt omkring. För oss på Nybohov Ställning har det dessutom varit viktigt att kunna erbjuda byggnadsställningar i Stockholm av absolut högsta kvalitet. Det kan vi göra genom samarbeten med leverantörer.

Trygghet

Det finns ingenting som är viktigare för oss än tryggheten i det vi gör. För att få jobba med byggnadsställningar i Stockholm måste man uppfylla ett antal krav från Arbetsmiljöverket. Vi följer givetvis alla dessa krav och ser till att hålla oss uppdaterade på alla förändringar i regelverken. Alla som arbetar med byggnadsställningar hos Nybohov Ställning får regelbundet relevant utbildning. Utbildning som krävs för att vi fortsatt ska kunna leverera både säkra och högkvalitativa arbeten.

Leverantörer

Om det är någonting som vi på Nybohov Ställning är extra stolta över så är det våra samarbetspartners. Det finns mängder av företag som skapar ställningar, men vi jobbar enbart med de allra bästa. Bland de byggnadsställningar i Stockholm som vi erbjuder finns de mest välrenommerade leverantörerna på marknaden. 

Layher

70 är med byggnadsställningar i Stockholm kan inte ha fel. Layher tillhör de riktigt erfarna företaget i branschen. På Nybohov Ställning älskar vi att arbete med deras ställningslösningar. Det är nämligen få byggnadsställningar som är så anpassningsbara och som samtidigt är rejäla nog att garantera säkerheten. Faktum är att det är svårt att tänka sig vilka arbeten i Stockholm som Layhers byggnadsställningar inte skulle passa för. Dessa högkvalitativa ställningarna är alla gjorda i hållbara material såsom aluminium och stål.

PERI

Pratar man om byggnadsställningar i Stockholm och världen är det omöjligt att inte nämna PERI. Detta familjeägda företag har i ett halvt sekel försett byggen runt om i världen med ställningar. För oss som arbetar med byggnadsställningar i Stockholm är det vida känt att PERI:s lösningar är exceptionellt smidiga att arbeta med. Vi använder deras lösningar för stora projekt, exempelvis då en fasad på en stor byggnad ska renoveras. Vi använder dem också för förhållandevis mindre projekt, exempelvis vid renovering av en villa eller ett fritidshus.

8+

Ibland är det enkla också det allra bästa. När vi arbetar med byggnadsställningar i Stockholm från företaget 8+ Systemställningar vet vi att vi får detta. Företaget erbjuder nämligen några av de mest lättillgängliga och snabbmonterade ställningarna i branschen. På Nybohov Ställning i Stockholm uppskattar vi alltid att få jobba med byggnadsställningar från 8+. Inte minst för att det är ett företag under ständig utveckling. De strävar alltid efter att utveckla sina produkter för att ge Sveriges byggen ännu säkrare ställningar.

Varierande projekt

Det är viktigt att ha en bredd när man arbetar med byggnadsställningar i Stockholm. Alla byggnadsprojekt har sin egen karaktär och sina egna förutsättningar. Detsamma gäller således med ställningarna vi förser projekten med. Vi lägger stort värde i att kunna erbjuda byggnadsställningar i Stockholm som är specialanpassade för varje unikt fall. Detta gör både att byggarbetet kan utföras på bästa möjliga och att vi kan garantera säkerheten ytterligare.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med byggnadsställningar i Stockholm? Vänligen kontakta oss på telefonnummer 08 393 000 så svarar vi på dina frågor!

Byggnadsställningar i Stockholm med säkerhet i fokus

Vid alla typer av byggprojekt är riskminimering en oerhört viktig komponent. Vi levererar byggnadsställningar i Stockholm till byggen där hantverkare kommer att befinna sig högt upp ovanför marken. I dessa fall är säkerheten förstås A och O. Detta gäller inte bara för att skapa trygghet för de som står på ställningen. Det gäller även för kunna garantera säkerheten för människor som befinner sig nedanför ställningen. Olyckor med bristfälliga ställningar kan leda till fruktansvärda konsekvenser om leverantören har slarvat. Därför ser vi alltid till att sätta säkerheten i första rummet.

Utbildad personal

Vi har sagt det förut och det är något vi gärna upprepar: All personal på Nybohov Ställning får relevant utbildning för att vi ska kunna leverera byggnadsställningar i Stockholm av högsta kvalitet. Vi ser utbildning av vår personal som viktig av flera olika anledningar. Det sker inte minst för att kunna garantera tryggheten för alla inblandade och för att vi ska göra bästa möjliga jobb för kunden. Utbildning är också viktig för att vårt arbete med byggnadsställningar i Stockholm ska vara så effektivt som möjligt. Win, win, win – Helt enkelt! 

Vill du veta mer om hur Nybohov Ställning arbetar med kompetensutveckling? Kontakta oss på telefonnummer 08 393 000 redan idag!

ROT-avdrag

Är du privatperson och behöver byggnadsställningar i Stockholm för ett byggprojekt? Då kan du glädjas åt att kostnaden täcks av ROT-avdraget! Som privatperson så kan du dra av hela 50% på den totala arbetskostnaden när du tar hjälp av oss på Nybohov Ställning. Inte nog med att det reducerar priset ordentligt. Det är dessutom väldigt enkelt att få igenom avdraget. Allt som behövs är dina bostadsuppgifter, sedan sköter vi pappersarbetet som ska till Skatteverket. Smidigt, eller hur?

Bra att veta: Om byggnadsställningar i Stockholm

Om du står inför ett byggprojekt är det viktigt att alla delar av arbetet sker på ett optimalt sätt. En mycket viktig del är förstås att du har byggnadsställningar i Stockholm som håller högsta kvalitet. Ställningar som håller hög kvalitet kan snabba på och effektivisera arbetet väsentligt, och det bidrar till säkerhet i det efterföljande arbetet. På samma sätt kan ställningar av sämre kvalitet och utförande göra det motsatta.

Se till att alltid anlita ett företag som vet vad de sysslar med gällande byggnadsställningar i Stockholm. Ett företag som Nybohov Ställning, helt enkelt! Här är några aspekter som gör vårt företag till ett tryggt val för den som behöver byggnadsställningar i Stockholm:

Certifiering och försäkring

Nybohov Ställning innehar alla nödvändiga certifieringar och försäkringar för att garantera att vårt arbete följer branschens säkerhetsstandarder. Dessa syftar till att du som kund ska vara skyddad om något mot förmodan skulle gå fel. Att arbeta med ett certifierat och försäkrat företag ger dig som kund extra trygghet och visar att företaget tar sitt ansvar på allvar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda bästa möjliga service, och våra certifieringar är ett bevis på vår kompetens och seriositet.

Korrekt dimensionering av byggnadsställningen

Vi arbetar alltid nära kunderna för att säkerställa att byggnadsställningen är korrekt dimensionerad för varje specifikt projekt. Det innebär att ställningen har rätt höjd, bredd och lastkapacitet för att passa perfekt för just deras behov. Genom att samarbeta med kunden – och noggrant analysera deras projekt – kan Nybohov Ställning erbjuda skräddarsydda lösningar som effektiviserar byggprocessen och minimerar risker.

Montering och demontering

Nybohov Ställning är ett företag med lång erfarenhet och expertis inom montering och demontering av byggnadsställningar i Stockholm. Under åren i branschen har vi skapat oss en kompetens som gör att vi kan säkerställa säkra och stabila ställningar under alla projekt vi tar oss ann. Teamet av kvalificerade montörer arbetar noggrant och effektivt vid både stora som små arbeten. Detta för att kunna säkerställa att ställningen är korrekt monterad och att den demonteras på ett säkert sätt när projektet är slutfört. Vår expertis inom montering och demontering av byggnadsställningar minskar risken för olyckor och skador på både människor och egendom.

Regelbundna säkerhetskontroller

Nybohov Ställning utför regelbundna säkerhetskontroller på alla sina byggnadsställningar i Stockholm med omnejd. Kontrollerna syftar till att säkerställa att ställningarna förblir stabila och säkra under hela byggprojektet. Dessa kontroller innefattar både visuell inspektion och mer detaljerade kontroller av ställningens struktur och funktion. Genom att säkerställa att ställningarna upprätthåller högsta möjliga säkerhetsnivå minskar Nybohov Ställning risken för olyckor och skador. Detta bidrar till en trygg arbetsmiljö för kundens team och en säker miljö även för människor i närheten av ställningarna.

Tillgänglighet och flexibilitet

På Nybohov Ställning förstår vi att varje byggprojekt är unikt och att olika kunder har olika behov och tidsramar. Därför erbjuder vi alltid flexibla lösningar till alla kunder som behöver byggnadsställning i Stockholm. Leveransen anpassas helt efter kundens specifika krav och önskemål på oss som ställningsleverantör. Vi finns dessutom tillgängliga för att svara på frågor, ge råd och assistera med både planering och genomförande av byggnadsställningsprojektet.