Mer om väderskydd

Start // Väderskydd // Mer om väderskydd

Vill du slippa att bli beroende av vädret, korta tiden för ditt husbygge och minimera risken för fuktskador? Då är ett väderskydd en bra investering. Vänd dig till oss på Nybohov Ställning så hjälper vi dig att hitta ett väderskydd i Stockholm som passar just ditt bygge. Vi har ett stort utbud som kommer att göra ditt bygge eller renovering till ett lättare jobb. Det är förstås roligast att bygga hus när det är vackert väder, men verkligheten i Sverige är som bekant oftast en annan. Här i norr måste man bygga i alla väder, annars skulle inte mycket bli gjort. För att skydda ditt bygge mot regn och risk för fuktskador så rekommenderar vi att du använder ett rejält väderskydd. Särskilt vid byggen av trähus är det viktigt, men man bör inte heller montera ett prefabricerat hus när det regnar. Nybohov Ställning har ett stort och kvalitativt utbud av väderskydd, som är anpassade för alla typer av byggprojekt, stora som små. Vi besöker gärna bygget på plats så att vår offert kan bli så precis och anpassad till just dina behov som det är möjligt.

Bygg i alla väder

Med ett väderskydd från Nybohov kan du får högre kvalitet på bygget i och med att du kan bygga effektivt i alla väder. Du kan gjuta, måla, isolera, lägga plåt, snickra och svetsa. Planerar du noggrant så kan du spara in upp emot en femtedel av ditt arbete med bygget med hjälp av ett bra väderskydd. Ett väderskydd är framför allt viktigt för att skydda bygget mot fuktskador. Risken att du bygger in fukt i huset minskar betydligt. Många byggprojekt har på senare år drabbats av fuktskador som visat sig vara mycket kostsamma när bygget är klart. Ett väderskydd från Nybohov är en bra försäkring mot den typen av obehagliga överraskningar.

Öka trivseln på arbetsplatsen

Ett väderskydd förbättrar också arbetsmiljön och ger en bättre stämning på arbetsplatsen. Medarbetarna kan jobba i en torr och behaglig miljö, slipper fuktiga arbetskläder och kan utföra flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Dessutom minskar risken för olyckor och arbetsskador om man arbetar under ett väderskydd från Nybohov Ställning.

Väderskydd i Stockholm för alla syften

Alla byggarbetsplatser ser olika ut. Inte nog med att själva huvudsyftet varierar kraftigt, från takläggning till terrassbygge till renovering av fasad. Även förutsättningarna varierar förstås ordentligt. Vissa byggen sker på en plats där man inte behöver fundera särskilt mycket över väder och vind. Andra är placerade på ett sätt som gör att dessa komponenter är väldigt avgörande. 

För att alla byggprojekt, oavsett väder och vind, ska kunna ske obehindrat levererar vi skräddarsydda väderskydd i Stockholm. Det nordiska klimatet är ofta skoningslöst mot byggarbetare och byggarbeten. Iskalla vintrar byts mot varma somrar, och för att få jobbet gjort trots väderförhållanden måste bygget skyddas. 

Fasad

De flesta som bor i Stockholm kan förmodligen se den här typen av väderskydd efter en kortare promenad på stan. Det är nämligen en av de vanligaste typerna av skydd som vi arbetar med. När en byggnad genomgår en fasadrenovering är det oerhört viktigt att fasaden skyddas mot regn och fukt. Om man arbetar utan väderskydd i Stockholm riskerar man att bygga in fukten i byggnaden. Det är ett misstag som kan kosta väldigt mycket pengar och orsaka stora förseningar för arbetet. 

Tak

Väderskydd i Stockholm som syftar till att skydda tak tillhör några av de större lösningarna som vi erbjuder. Om man tar i beräkning vikten av att skydda ett tak som renoveras från regn och snö så är detta ganska enkelt att förstå. Den här typen av väderskydd ser till att skydda bygg- eller renoveringsprojektet i Stockholm så att inte vatten och fukt tränger in i fastigheten ovanifrån. Dessutom verkar skyddet för att skydda hantverkarna som arbetar på bygget från nederbörd som försvårar arbete och försämrar arbetsmiljön. Dessa väderskydd var ovanliga för byggen i Stockholm så sent som för 15-20 år sedan. Nu är det en ständigt ökande försiktighetsåtgärd, som tur är.

Varför väderskydd i Stockholm?

Sverige växer och konstant, och huvudstaden växer snabbare än alla andra städer. På Nybohov Ställning arbetar vi med väderskydd i Stockholm för att effektivisera utbyggnaden av staden och samhället. Om man enbart hade utfört byggarbeten då vädret tillåter så hade det nämligen inte blivit mycket gjort i landet.

Våra väderskydd i Stockholm syftar till att underlätta för en rad olika saker:

Hantverkarnas arbetssituation

Mängder av människor ägnar merparten av sina arbetsdagar åt att arbeta utomhus. Vi vill underlätta för de byggnadsarbetare som sliter för att dagligen optimera fastigheterna i staden. Våra väderskydd i Stockholm är för er!

Planering

Det är framförallt när det gäller planering av byggen som väderskydden i Stockholm fyller sitt syfte. Man ska inte behöva skjuta på ett projekt bara för att det regnar en dag. Med rätt skydd kan man påbörja arbetet oavsett om det regnar, snöar eller är 30 grader varmt.

Resultat

Sist men inte minst, och som vi nämnt många gånger förut – Väderskydd i Stockholm syftar till att ge byggprojektet ett extra skyddande lager.

Kontakta oss!

Har du frågor om väderskydd i Stockholm och vill komma i kontakt med oss på Nybohov Ställning? Kontakta oss idag!

Du når oss på telefonnummer 08 393 000.